Integritetspolicy

STARK MED SARAS INTEGRITETSPOLICY – HUR VI BEHANDLAR DINA PERSONUPPGIFTER


Stark med Sara är mån om att du ska känna dig trygg i alla dina kontakter med oss. Vi följer GDPR (General Data Protection Regulation), den nya dataskyddsförordningen, som började gälla 25 maj 2018 och innebär ett ökat skydd för din personliga integritet. Vi är öppna med vilka data vi samlar in och varför. Vi skyddar dina data på bästa möjliga sätt.


I vår integritetspolicy beskriver vi vilka uppgifter vi samlar in, i vilket syfte de samlas in, om vi delar dem med tredje part samt på vilket sätt du kan ha kontroll över dina uppgifter.


Stark med Sara är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter som sker inom ramen för företagets verksamhet.


Företaget har som ändamål att bedriva yoga- och träningsverksamhet för företag och privatpersoner.


Vilka uppgifter samlar vi in?

Vi samlar in information om dig som du lämnar när du fyller i ditt namn, e-post och eventuella övriga personuppgifter kopplade till din hälsa när du kontaktar oss via hemsidan www.starkmedsara.se, via e-post sara@starkmedsara.se och/eller ringer på 070-2504567. Uppgifterna sparas i upp till ett år. Genom att lämna dessa uppgifter godkänner du att vi använder din hälsoinformation för att administrera och leverera den tjänst du beställt.


Syftet med att vi samlar in dessa uppgifter?

För att företaget ska kunna bedriva sin verksamhet behandlas personuppgifter för olika ändamål kopplade till verksamheten.


Företaget behandlar personuppgifter för att administrera löpande aktiviteter (ex. träningsverksamhet), kommunicera med kunder (ex. kallelser till aktiviteter) samt hantera kundrelaterade ekonomiska transaktioner (ex. träningsavgifter).


Vilka delar vi personuppgifter med?

Stark med Sara delar inte uppgifterna med tredje part. Om det vid något enstaka tillfälle kommer bli aktuellt kommer du att informeras om detta och kan då ta ställning till huruvida du vill att dina uppgifter delas med tredje part.


Hur kan du ha kontroll över dina uppgifter?

När du kontaktar Stark med Sara har du rätt att informera oss om du inte vill att dina personuppgifter sparas och då kommer vi radera dem. Vi raderar även uppgifter som inte längre behövs för företagets syfte.


Vid frågor om integritetspolicyn är du välkommen att kontakta Stark med Sara via e-post sara@starkmedsara.se eller via telefon 070-2504567.